Revelations

Revelations

perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän arvonta

Huomenna, 15.2. järjestetään Helsingin Suvilahdessa Love Me Do - hurmaavan erilainen häätapahtuma. Heidän omilta sivuiltaan löytyy ihanan paljon kaikenlaista, suuria lupauksia tapahtuman tiimoilta, ja ainakin itse odotan niin mielenkiinnolla kuin uteliaisuudella mitä viikonloppu tuo tullessaan

Revelations on mukana omalla osastolla ja uskallanpa veikata, että muotinäytöksen päräyttävimpiä juttuja tulee tältä suunnalta. (Tähän on sanottava vanhan ruotsinkirjani sanoin: med sin kamera i högsta hugg!) Mukaan on tulossa muutama kenkämalli, hiuskoruja, huntuja, ihanan Humbugi asusteen laukkuja, sekä jokunen pukukin näytille. Ystävänpäivän kunniaksi toki mukavalla messuhinnalla!



Ystävänpäivä (miten sopivaa!) osuu yhteen facebook-sivumme ylittäessä 700 tykkääjää, ja kun tasalukuja on aika kiva muistaa jollain mukavalla, arvomme viime hetken toimijoille kolme ilmaislippua Love Me Do -tapahtumaan. Käykääpä siis facebook-sivullamme klikkaamassa tykkää arvontakohtaan, ja osallistut mukaan. Arvonta suoritetaan jo tänä iltana, joten nopeat syövät hitaat. Lippuja ei lähetetä, vaan saat sen nimelläsi ovelta. Oiva mahdollisuus inspiroitua ja etkoilla hieman ennen viihteelle lähtöä tai sitten muuten vain fiilistellä hääideoinnin parasta antia!

Hei, mitä odotat! Kliketi klik ja nähdään paikan päällä lauantaina! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?